Grøftefri fornyelse av vannledninger - minutt for minutt!

Vi holder på med mye spennende om dagen innenfor grøftefri ledningsfornyelse av vannledninger (NoDig), som vi har lyst til å dele.

Fysiske temadager med besøk på anlegg er utfordrende for tiden og derfor introduserer vi nå «Grøftefri fornyelse av vannledninger - minutt for minutt!»
Første sending blir tirsdag 15. desember kl. 09:00 – 13:00, hvor alle har mulighet å delta live på installasjon av 700 meter Primus Line diameter 500 mm i Bærum kommune. Hele installasjonsprosessen med inntrekking, kalibrering og montering av Primus Line-kobling vil bli vist i «real time».
Underveis i sendingen blir det intervjuer med Bærum kommune som ledningseier, Braathen Landskapsentreprenør som hovedentreprenør og forklaring / utdypning om installasjonsprosessen og Primus Line som produkt/installasjonsmetode ved Kjeldaas.

Dette er den første av flere «episoder» og neste vil bli sendt i februar, hvor vi forflytter oss til flyplassen på Notodden. Der skal det installeres 185 meter med Saertex Liner H2O diameter 200 mm som er verdens første glassfiberarmert strømpe for drikkevann, utherdet med UV-lys.
Nedenfor finner du link til påmeldingen for sendingen tirsdag 15. desember kl 09:00.

Deltagelse er gratis.
Påmeldingsskjema: Klikk her