Klar for vekstskaperfinale

Thor Ambjørn Kjeldaas gikk av med seieren i regionkåringen for verdens største vekstskaperprogram «EY Entrepeneur Of The Year» i region sør, og er dermed klar for landsfinale i Oslo.

Som del av et internasjonalt program i totalt 60 land, kårer EY hvert år Norges fremste vekstskapere. I oktober blir det gjennomført seks regionale kåringer, og fra hele landet går til sammen 11 kandidater videre til den nasjonale finalen i Oslo 2. desember.

Mange kandidater

Det var totalt 505 aktuelle kandidater i Vestfold, Telemark og Agderfylkene. Av disse ble lederne for syv selskaper plukket ut til regionskåringen i Sør, som ble avholdt 15. oktober på Kulturhuset Bølgen i Larvik.

Det har vært en uavhengig jury bestående av anerkjente personer fra norsk næringsliv, som har bestemt hvem som har gått videre fra regionskåringene. Juryen har bestått av: Åse Aulie Michelet, Harald Tyrdal, Hilde Midthjell, Harald Norvik, Elisabeth Grieg, Hans-Petter Mellerud og Rikke Eckhoff Høvding.

Entrepeneur Of The Year

I år hedres Norges vekstskapere for 18. gang. Målet med kåringen er å sette innovasjon og nyskaping på agendaen og på den måten hedre verdiskapere slik de fortjener. EY skriver på sine nettsider at programmet skal være en hyllest til deg som bidrar med nye ideer, satser kapital og yter egeninnsats for å skape varige verdier og arbeidsplasser som kommer oss alle til gode.

Velfortjent

Kjeldaas-teamet er stolt av sjefen sin, denne utmerkelsen er et bevis på at samfunnet verdsetter arbeidet Kjeldaas gjør.

Vi ønsker lykke til i den nasjonale finalen i desember og håper å se Thor Ambjørn som Norges representant på den internasjonale finalen i Monaco neste sommer.