Ledige stillinger

Kjeldaas er til enhver tid på utkikk etter de dyktigste folka. På denne siden finner du våre ledige stillinger. Dersom vi ikke har noen åpne muligheter for øyeblikket, er du hjertelig velkommen til å skrive en åpen søknad.

Kontaktperson

Eli Tandberg
Administrasjonsleder
Tlf: 915 38 483

Vi ønsker å skape gode resultater ved effektiv drift, og verdsetter teamarbeid høyt. Vi har høyt fokus på fagkompetanse og etterlevelse av våre verdier, som innebærer å være profesjonell, redelig og engasjert. Vi søker mennesker som har lyst til å spille hverandre gode, og som viser vilje og evne til å bidra til et trygt arbeidsmiljø hvor det er naturlig å yte sitt alle beste og finne gode løsninger.

Er du rett person, får du sjansen til å påvirke utviklingen av Kjeldaas AS. Hos oss får du muligheter, ansvar og utfordringer. Vi kan tilby meget gode lønns- og arbeidsbetingelser, gode pensjonsordninger, fokus på kompetanseheving og etterutdanning, et godt og sammensveiset fellesskap og hyggelige kollegaer. Vi er mange, vi er dyktige og vi har det gøy på jobb!

ADK-rørlegger

Vi søker erfaren og kunnskapsrik ADK-rørlegger. Er det deg? Da ønsker vi at du søker på stilling som ADK-rørlegger hos oss.

Les Mer

Anleggsleder

Vi søker etter dyktig og erfaren anleggsleder.

Les Mer

Grunnarbeider

Vi søker etter dyktige og erfaren grunnarbeider.

Les Mer

Formann

Markedet og oppdragsmengden er i vekst, og vi søker derfor en dyktig og erfaren formann.

Les Mer

Prosjektleder

Vi opplever en god og solid oppdragsmengde for tiden og derfor søker vi en dyktig og erfaren prosjektleder

Les Mer