Ledige stillinger

Vi opplever god vekst i markedet og oppdragsmengden. Derfor ønsker vi å styrke staben vår med flere dyktige og løsningsorienterte medarbeidere.

Kontaktperson

Eli Tandberg
Administrasjonsleder
Tlf: 915 38 483

Vi ønsker å skape gode resultater ved effektiv drift, og verdsetter teamarbeid høyt. Vi har høyt fokus på fagkompetanse og etterlevelse av våre verdier, som innebærer å være profesjonell, redelig og engasjert. Vi søker mennesker som har lyst til å spille hverandre gode, og som viser vilje og evne til å bidra til et trygt arbeidsmiljø hvor det er naturlig å yte sitt alle beste og finne gode løsninger.

Er du rett person, får du sjansen til å påvirke utviklingen av Kjeldaas AS. Hos oss får du muligheter, ansvar og utfordringer. Vi kan tilby meget gode lønns- og arbeidsbetingelser, gode pensjonsordninger, fokus på kompetanseheving og etterutdanning, et godt og sammensveiset fellesskap og hyggelige kollegaer. Vi er mange, vi er dyktige og vi har det gøy på jobb!

Lastebilsjåfør til krokbil

Kjeldaas er i stor vekst om dagen og vi har mange spennende prosjekter foran oss. For å lykkes med disse prosjektene trenger vi flere dyktige og motiverte kollegaer på transport.

Les Mer

Vi søker en dyktig og erfaren formann

Markedet og oppdragsmengden er i vekst, og vi søker derfor en dyktig og erfaren formann

Les Mer