Vi søker etter en stikningsingeniør

Markedet og oppdragsmengden er i vekst, og vi søker derfor en dyktig og erfaren stikningsingeniør.

Stillingstittel: Stikningsingeniør
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast

Arbeidsgiver: Kjeldaas AS
Stillinger: 1

Kjeldaas AS er lokalisert i Sande i Vestfold. Vår styrke er lang fartstid og bred erfaring, kombinert med ca 130 svært dyktige medarbeidere som har både vilje og evne til å se nye løsninger på fremtidens utfordringer.

Kjernevirksomheten vår består i dag av utgraving, oppbygging, og avretting av private og offentlige veier og plasser, grunnarbeider for industri- og boligtomter, infrastruktur med tilhørende vann- og avløpsanlegg. Vi utfører også vintervedlikehold på en rekke forretningseiendommer i Drammen og omegn.

For å komplettere våre arbeider, har vi et godt samarbeid med seriøse aktører innen blant annet sprengning, elektro, betong og undervannsarbeider.

Arbeidsoppgaver

Vil du bli en del av vårt team? Vi ønsker å skape gode resultater ved effektiv drift, og verdsetter teamarbeid høyt. Vi har høyt fokus på fagkompetanse og etterlevelse av våre verdier som innebærer å være positiv, innovativ, ryddig og effektiv. Vi søker mennesker som har lyst til å spille hverandre gode, og som viser vilje og evne til å bidra til et trygt arbeidsmiljø hvor det er naturlig å yte sitt aller beste og finne gode løsninger.

Hos Kjeldaas strekker vi oss langt for at alle skal kunne komme hjem til familien hver dag – og vi har derfor ordinær arbeidstid.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning innen stikning/geomatikk. (Erfaring kan kompenseres for manglende formell utdannelse)
 • Kjennskap til maskinstyringsystemer
 • Være godt kjent med og erfaring med bruk av landmålingsutstyr, GPS/totalstasjon og Gemini programvare
 • Erfaring som stikningsingeniør, fortrinnsvis fra bygg- og anleggsbransjen
 • Beherske godt norsk muntlig og skriftlig
 • Førerkort kl B

Vi søker deg som

 • Har evne og vilje til å samarbeide
 • Er strukturert og jobber målrettet
 • Har godt humør og stå på-vilje
 • Er faglig dyktig og har god gjennomføringsevne
 • Har høy arbeidskapasitet
 • Er kvalitetsbevisst, ansvarlig og med god arbeidsmoral
 • Er selvstendig og har gode evner til å planlegge strukturert arbeid
 • Har HMS i fokus

Vi tilbyr for den rette

Sjansen til å påvirke utviklingen av Kjeldaas AS. Hos oss får du muligheter, ansvar og utfordringer. Vi kan tilby gode lønns- og arbeidsbetingelser, gode pensjonsordninger, fokus på kompetanseheving og etterutdanning, et godt og sammensveiset fellesskap og hyggelige kollegaer. Vi er mange, vi er dyktige og vi har det gøy på jobb!

Om arbeidsgiveren

Kjeldaas AS ble etablert i 1971, og er lokalisert i Sande i Vestfold. Kjeldaas er et firma i stadig vekst, og har i dag 130 dyktige medarbeidere. Selskapets styrke er lang fartstid og bred erfaring, kombinert med dyktige medarbeidere som har både vilje og evne til å se nye løsninger på fremtidens utfordringer. Det gjør Kjeldaas til et naturlig valg for statlige, kommunale og private kunder.

Kjeldaas har etablert seg som en betydelig aktør med prosjekter innen vei, vann & avløp, tomteopparbeidelse samt andre entreprenøroppdrag på Østlandet.

Kjeldaas sin filosofi er å gjøre kunden fornøyd, – det vil si riktig utført arbeid til riktig tid, i henhold til gjeldende forutsetninger og inngåtte avtaler. I Kjeldaas legges det stor vekt på HMS, kvalitet og dokumentasjon, dette skaper en trygg og sikker arbeidsplass – både for ansatte, kunder og publikum.

Oppdragsgivere skal kunne stole på de ansattes vurderinger, og at alle gjør sitt beste – hver eneste dag. Både i store og små sammenhenger, er alle hos Kjeldaas opptatt å ivareta kunder, ansatte og våre omgivelser.

Kjeldaas sine verdier er: Ryddig – Positiv – Innovativ – Effektiv.

Søk på stillingen  Vedlegg

  Det er anbefalt å legge ved CV og søknadsbrev. Du velger selv om du vil legge ved søknadsbrev eller skrive det her.